Pangaweruh

langkung seueur inpormasi ngeunaan cara ngamimitian pabrik panel surya

Naon sarat pikeun kaca dijieun kana panels surya?

Naon sarat pikeun kaca dijieun kana panels surya?

Panél surya maénkeun peran anu penting dina kahirupan énergi anu tiasa diperbarui, aranjeunna ngarobih énergi cahaya panonpoe janten listrik anu tiasa dianggo. Sareng dina prosés ieu, kaca - bagian penting tina panél surya - maénkeun peran konci. Janten, naon syarat khusus pikeun gelas anu dianggo pikeun ngadamel panel surya?

Transmisi cahaya sareng stabilitas:

Anu mimiti, kaca anu digunakeun dina pembuatan panel ngecas surya kedah gaduh transmisi cahaya anu saé. Ieu kusabab panél surya kedah nangkep sinar panonpoé saloba mungkin pikeun ngahasilkeun langkung seueur listrik. Lamun transmisi lampu kaca teu alus, efisiensi tina panels surya bakal greatly ngurangan. Biasana, urang ngagunakeun kaca ultra-jelas atawa kaca low-beusi kusabab transmittance lampu tinggi maranéhanana sarta bisa mastikeun pamakéan efisien sinar panonpoé.

Dina waktos anu sami, gelas kedah stabil pisan. Salila prosés kerja panél surya, kaca kakeunaan sinar panonpoé kanggo waktos anu lami, dibarengan ku paningkatan suhu. Ieu merlukeun kaca pikeun bisa tahan lingkungan suhu luhur konstan ieu sarta nyegah deformasi atawa cracking alatan parobahan suhu. Salaku tambahan, pikeun nyegah degradasi kinerja anu disababkeun ku UV, kaca ogé kedah tahan UV.

Tahan lebu sareng cai: Panél surya kedah néwak sinar panonpoé sacara éfisién, janten permukaanna kedah dijaga beresih. Ieu ngabutuhkeun gelas janten tahan debu sareng cai pikeun nyegah kokotor sareng Uap mangaruhan kinerjana. Sababaraha panel surya canggih ogé ngagunakeun anti sidik, coatings tahan minyak pikeun mastikeun kabersihan jangka panjang jeung kinerja efisien.

Kakuatan mékanis sareng daya tahan: Kusabab panél surya sering dipasang di luar, aranjeunna kedah nyanghareupan rupa-rupa kaayaan lingkungan anu parah, sapertos angin, hujan, salju, hujan es, jsb. Dina hal ieu, gelas kedah gaduh kakuatan mékanis anu cekap sareng daya tahan. pikeun nolak karuksakan disababkeun ku faktor éksternal ieu. Ieu sering tiasa dihontal ku cara ngarawat permukaan khusus atanapi struktur bertulang.

Naon sarat pikeun kaca dijieun kana panels surya?

lightweight: Kaca anu dianggo dina panél surya ogé kedah hampang pikeun ngagampangkeun pamasangan sareng transportasi. Kaca lightweight teu ukur ngurangan beurat sakabéh, tapi ogé mantuan ngurangan biaya transportasi jeung instalasi.

Sebutkeun urang ngagunakeun jinis kaca anu henteu kualitasna saé pikeun ngadamel panél surya. Anu mimiti, kusabab transmisi cahaya anu goréng, panél surya moal tiasa néwak sinar panonpoé anu cekap, nyababkeun pembangkitan listrik anu teu cekap. Ieu teu ngan mangaruhan kauntungan ékonomi, tapi ogé greatly ngurangan kaunggulan tanaga surya salaku sumber énergi bersih.

Kadua, upami stabilitas gelas ieu goréng, éta tiasa cacad atanapi rengat dina lingkungan suhu anu luhur atanapi rendah. Henteu ngan ukur ieu nyababkeun panurunan dina efisiensi panél surya, tapi ogé berpotensi nyababkeun masalah kaamanan. Sajaba ti éta, lamun kaca teu dustproof na waterproof, éta bisa gancang ngumpulkeun kokotor, nu salajengna mangaruhan transmisi lampu na.

Saterusna, lamun kakuatan mékanis jeung durability kaca teu cukup, éta bisa jadi teu bisa nahan épék cuaca parna, kayaning hujan es atawa angin badag, hasilna karuksakan struktural kana panels surya. Ieu henteu ngan ukur ngirangan umur panél surya, tapi ogé ningkatkeun biaya pangropéa sareng ngagantian.

Tungtungna, upami kaca beurat teuing, éta bakal ningkatkeun beurat sakabéh panel surya, sahingga leuwih hese tur mahal pikeun masang sarta angkutan.

Ku alatan éta, dina urutan pikeun mastikeun kinerja sarta umur panjang tina panels surya, urang kudu boga syarat ketat pikeun kaca ti mana panels surya dijieun. Ngan sagelas anu nyumponan sarat ieu tiasa mastikeun kasalametan, efisiensi sareng umur panjang panél surya. Sareng éta dimana urang kedah nengetan khusus nalika milih sareng ngagunakeun panél surya.

Solar Cell Tester Solar Cell Sun Simulator combined 156 to 230 Solar Cell

Solar Cell Tester Solar Cell Sun Simulator ngagabungkeun 156 ka 230 Solar Cell

Solar Cell IV Test saméméh Tabbing

MACA DEUI
How to Start a Solar Panel Manufacturing Company? Step 5

Kumaha Mimitian Perusahaan Pabrikan Panel Surya? Lengkah 5

Pakét na pengiriman barang

MACA DEUI
Uzbekistan Solar Marketing Start!

Uzbékistan Solar Marketing Mimitian!

MACA DEUI
How to Start a Solar Panel Manufacturing Company? Step 4

Kumaha Mimitian Perusahaan Pabrikan Panel Surya? Lengkah 4

Mésér Bahan Baku Mesin

MACA DEUI
Solar Cell Cutting Machine Solar Cell Laser Scribing Machine Solar 156 - 230 Solar Cell Cutting

Solar Cell Mesin motong Solar Cell Laser Scribing Mesin Solar 156 - 230 Solar Cell motong

potong sél jadi satengah, 1/3 1/4 1/5 1/6 1/7 1/8

MACA DEUI
Solar Cell NDC Machine Solar Cell TLS Cutting Machine

Solar Cell NDC Mesin Solar Cell TLS Mesin motong

Non Destructive motong Mesin Thermal Laser Separation Mesin motong

MACA DEUI

Hayu urang Ngarobah Ide anjeun jadi kanyataan

Kindky wartosan kami rinci handap, hatur nuhun!

Sadaya unggahan aman sareng rahasia