Favorit merek badag '

Jalur Produksi Panel Surya

    Kumaha carana ngadamel panel surya? sareng kumaha ngamimitian pabrik pabrik panel surya? 

    urang nyadiakeun mesin nyieun panel surya, garis assembly panel surya, alat-alat manufaktur panel surya, Nu ngawengku sél surya tabber stringer, solar string mesin bussing, mesin layup otomatis pinuh, pinuh otomatis EL tester, sarta panel surya laminator, panel surya tester, panel surya mesin framing jeung mesin las simpang, ODM na OEM langsung ti pabrik.

    Ngabagikeun téknologi manufaktur panel surya panganyarna, ti 166 182 210 panels satengah motong nepi ka 800watt panels, sarta 1/3 atawa 1/8 shingled panels sél surya. Kami gaduh solusi perenah pabrik pinuh tina desain CAD ka simulasi 3D.

    Mimitian pabrik solar anjeun ayeuna!

Solar Panel Production Line
10 +

Taun Pangalaman Gawé di Solar

Go Solar & Simpen Waktos anjeun sareng Investasi.

Urang nyadiakeun semi na pinuh otomatis garis produksi assembly panel surya, bisa nyieun 3watt mun 500watt panels

produk

Dipilih panel surya mesin nyieun pikeun anjeun!

Solar Cell NDC Machine Solar Cell TLS Cutting Machine
obral Solar Cell NDC Mesin Solar Cell TLS Mesin motong

Non Destructive motong Mesin Thermal Laser Separation Mesin motong

Solar Cell Cutting Machine Solar Cell Laser Scribing Machine Solar 156 - 230 Solar Cell Cutting
TOP obral Solar Cell Mesin motong Solar Cell Laser Scribing Mesin Solar 156 - 230 Solar Cell motong

potong sél jadi satengah, 1/3 1/4 1/5 1/6 1/7 1/8

Tim Solar kami

langkung ti 10 taun pangalaman dina desain garis produksi surya sareng solusi pabrik Turki

10 years experience in engineering

Jerry

10 taun pangalaman dina rékayasa
10 years experience in solar

Margret

10 taun pangalaman dina solar
6 years experience in solar

kiristal

6 taun pangalaman dina solar
10+ years experience in overseas

Jessy

10+ taun pangalaman di luar negeri
6+ years experience in marketing

Jennifer

6+ taun pangalaman dina pamasaran
15 years experience in solar

Peter

15 taun pangalaman dina solar

Pangaweruh

langkung seueur inpormasi ngeunaan cara ngamimitian pabrik panel surya

How to Start a Solar Panel Manufacturing Company? Step 1
Kumaha Mimitian Perusahaan Pabrikan Panel Surya? Lengkah 1

Pangajaran Industri Panalungtikan Pasar

How to Start a Solar Panel Manufacturing Company? Step 2
Kumaha Mimitian Perusahaan Pabrikan Panel Surya? Lengkah 2

Bengkel perenah Desain Produksi

How to Start a Solar Panel Manufacturing Company? Step 3
Kumaha Mimitian Perusahaan Pabrikan Panel Surya? Lengkah 3

Pangwangunan Gedong Pabrik

How to Start a Solar Panel Manufacturing Company? Step 4
Kumaha Mimitian Perusahaan Pabrikan Panel Surya? Lengkah 4

Mésér Bahan Baku Mesin

panganyarna Video

vides produksi panel surya, video garis assembly panel surya jeung prosés

Hayu urang Ngarobah Ide anjeun jadi kanyataan

Kindky wartosan kami rinci handap, hatur nuhun!

Sadaya unggahan aman sareng rahasia