Bade Solar?

Kami parantos nyiptakeun pakét anu paling luhur pikeun ngabantosan anjeun nganapigasi perjalanan tanaga surya anjeun.

5-10MW Taunan Semi-Otomatis Jalur Produksi Panel Surya

GILIHAN3 shift 24 jam
UKURAN PABRIK800㎡
KAPASITAS taunan5-10MW
TIPE GAWESemi-Otomatis
POWER PUNTA100KW

Jalur Produksi Panel Surya Semi-Otomatis 5-10MW

Hayu urang Ngarobah Ide anjeun jadi kanyataan

Kindky wartosan kami rinci handap, hatur nuhun!

Sadaya unggahan aman sareng rahasia