Bade Solar?

Kami parantos nyiptakeun pakét anu paling luhur pikeun ngabantosan anjeun nganapigasi perjalanan tanaga surya anjeun.

20-50MW Taunan Semi-Otomatis Jalur Produksi Panel Surya

GILIHAN3 shift 24 jam
UKURAN PABRIK1000-1500㎡
KAPASITAS taunan20-50MW
TIPE GAWESemi-Otomatis
POWER PUNTA200KW

20-50MW Taunan Semi-Otomatis Jalur Produksi Panel Surya

Hayu urang Ngarobah Ide anjeun jadi kanyataan

Kindky wartosan kami rinci handap, hatur nuhun!

Sadaya unggahan aman sareng rahasia