Tim Solar kami

langkung ti 10 taun pangalaman dina desain garis produksi surya sareng solusi pabrik Turki

Jerry
Pamasaran & Téknik dina industri surya langkung ti 10 Taun

1642521452946288..jpg.webp

kuring Jerry, Tom & Jerry :)

Ngeunaan kampung halaman kuring

        Abdi lahir di kota sisi laut, caket Laut Konéng anu lega, sareng ogé ngagaduhan pembangkit listrik tanaga surya, 

        nu tangtu geus ngadeg anyar.

                 

        Abdi bogoh ka kampung halaman abdi anu gaduh rébuan taun sajarah 

        sarta kawentar ku sutra, sangu, jeung kadaharan ti laut.

        202201107465.png.webp 

         

pangalaman

        Kusabab 2006, kuring damel sareng KARCHER pamasaran di Cina sanggeus universitas.

        Sareng ti 2011, kuring ngamimitian bisnis surya. 

        Pikeun garis produksi panel surya pamasaran, desain, jeung rojongan teknis.

        202201102132.png 202201101202.png

        202201101982.png 202201104383.png

        Latihan di Mesir

        202201109625.png 202201101669.png

        Gawé di India

        202201101772.png 202201111513.png

        202201102020.png 202201117326.png

        Gawe di Jinko Solar, Suntech jeung LONGi Surya 

iinditan

        202201101523.png 202201117497.png

        Bandara Cirebon sareng Kuil Lotus

        202201116651.png 202201117295.png

        Pameran di India

        202201101601.png 202201101948.png 202201107712.png

        Jalan India sareng karaton Agakhan

        202201104708.png 202201101297.png

        piramida

        202201101072.png 202201108240.png

        Geulis Mesir Panonpoé Tilelep jeung Museum.

        202201101034.png Pantai Tartus

        202201105120.png 202201101268.png

        Our Lady of Libanon

        202201101022.png 202201101257.png

        202201111344.png 202201111132.png 202201114001.png

        202201101527.png 202201101396.png

        202201112133.png

        Indit ka Suriah pikeun proyék 60MW, Naon impressed kuring paling éta 

        kahaneutan warga di Homos, jeung tembok rusak sanggeus perang

        202201112033.png 202201101888.png

        Liburan di Wuxi sareng Laut Cina Kidul

        202201118117.png 202201112656.png

        nganjang ka GreatWall jeung Slender West Lake

        202201111878.png 202201112015.png

        Indit ka SNEC unggal taun.

 Kahayang

        Hayang nganjang ka langkung seueur kota sareng pendak sareng langkung seueur babaturan.


Saméméhna: euweuh deui

Next:Margret

Hayu urang Ngarobah Ide anjeun jadi kanyataan

Kindky wartosan kami rinci handap, hatur nuhun!

Sadaya unggahan aman sareng rahasia