Tim Solar kami

langkung ti 10 taun pangalaman dina desain garis produksi surya sareng solusi pabrik Turki

Jessy
10+ taun pangalaman di luar negeri

 Abdi Jessy

Geus digawé di widang dagang asing pikeun 12 taun kalawan leuwih ti cukup pangalaman pikeun nanganan sagala kaperluan sarta masalah ku konsumén asing jeung nulungan customer'purchases.  

Boga kaahlian komunikasi anu saé sareng nyumponan tujuan penjualan bari tetep sopan sareng ngabantosan para nasabah.  

ogé tanggung jawab pikeun mastikeun kapuasan palanggan sareng ngatur kualitas produk sareng pangiriman jasa.

saméméhna:kiristal

Next:Jennifer

Hayu urang Ngarobah Ide anjeun jadi kanyataan

Kindky wartosan kami rinci handap, hatur nuhun!

Sadaya unggahan aman sareng rahasia